Företagsmassage

Redan på 500-talet fr. Kr. skrev Hippokrates, läkekonstens fader, att ”en läkare måste kunna många ting, men i första hand massage...” Massage kan vara viktigt för många som har fysiskt ansträngande arbete eller som sitter en hel dag framför datorn. Då kan musklerna lätt kännas stela och rygg och nacken kan värka.

Vad passar bättre än att få lite massage på jobbet och känna hur spänningarna successivt avtar. Här kan du söka och få offerter från företag som erbjuder företagsmassage. Något som man kan titta igenom i lugn och ro innan man eventuellt bestämmer sig för något företag.

Kanske är det inte alls så dyrt som man kanske föreställer sig och det kan vara en billig sjukförsäkring i jämförelse med många frånvarodagar. Massage på arbetsplatsen kan också betyda att fler provar det och upptäcker dess fördelar.

Kanske ligger det något i det som Hippokrates föreskrev, prova själv om ni tycker att massage på jobbet förbättrar arbetssituationen och minskar sjukfrånvaron.

Våra senaste förfrågningar

 • sofie bad om offert för Kontor
  Företag med ca 300 anställda i Västerbotten önskar Frukt på jobbet.
 • Krister bad om offert för Kontor
  Behöver en skrivare som skriver klarar 20.000 svartvita textdokument om året. Pris per utskrift är avgörande. Vilken blir billigast i längden?
 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Service Elektronik & Vitvaror
  Hej,

  Vi är intresserad av vad ni har för lösningar på kaffemaskin, vi har idag en maskin där vi givetvis kan göra både choklad och andra drycker och som vi vill kunna göra även framöver.
  Den är dock ej på kaffebönor vilket vi nu skulle vilja...
 • Natalie bad om offert för
  Jag vill ha 1 kaffemaskin med bönor, 4 kaffemaskiner med malet kaffe, 1 liten vattenautomat och 1 stor som står på golvet. Båda dessa med kolsyrat och vanligt vatten. 1 varuatomat som är kombinerad med godis och läsk.
 • Azadeh bad om offert för Catering, Event & Fest - Konferensanläggning
  Hej
  Vi har kontor i Hedemora och vi behöver fruktleveran tidigt på måndagar (12kg) och onsdagar (6kg). Korgarna ska innehålla basfrukt med ekologiska bananer samt topping, så som vindruvor, plommon, nektariner mm. Vi vill gärna att leveranserna börjar direkt efter nyår.
 • Jonatan bad om offert för
  En gång var 3 år hälso undersökning.
 • Åsa bad om offert för Uthyrning
  Vi behöver en kaffeautomat som klarar kannbryggning, då vi har möten med 5-50 deltagare
 • Peter bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Företag med ca 40 anställda önskar kontakt med företag som tillhandahåller kontorstjänster angående Företagsmassage.
  Offert tas enbart emot via e-mail.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.