Frukt på jobbet

På eftermiddagarna, kvällarna, under nätterna och för dem som jobbar skift kan arbetsdagen kännas lång. Kroppen börjar bli trött och det känns segt. Då kan det vara utmärkt med en fruktkorg på jobbet som man kan välja den frukt ur som man själv gillar.

Frukt innehåller mängder av vitaminer, mineraler och antioxidanter som verkar positivt på vårt välbefinnande och som förebygger sjukdomar, övervikt och boostar god hälsa. Fruktkorgen håller medarbetarna friska och pigga, även under de sista timmarna. Många tycker det är svårt att hinna med att äta frukt och en korg på jobbet kan vara ett alldeles ypperligt tillfälle till ett extra vitamintillskott och en hälsosammare fikapaus. Här hittar du företagen som kan leverera denna vitaminbomb till just ditt företag.

Ta in offerter, se om du hittar någon som kan hjälpa dig och ditt företag med en fruktkorg på jobbet och se fram emot friska, alerta och pigga medarbetare!

Våra senaste förfrågningar

 • Krister bad om offert för Kontor
  Behöver en skrivare som skriver klarar 20.000 svartvita textdokument om året. Pris per utskrift är avgörande. Vilken blir billigast i längden?
 • Peter bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Företag med ca 40 anställda önskar kontakt med företag som tillhandahåller kontorstjänster angående Företagsmassage.
  Offert tas enbart emot via e-mail.
 • Natalie bad om offert för
  Jag vill ha 1 kaffemaskin med bönor, 4 kaffemaskiner med malet kaffe, 1 liten vattenautomat och 1 stor som står på golvet. Båda dessa med kolsyrat och vanligt vatten. 1 varuatomat som är kombinerad med godis och läsk.
 • Ivan bad om offert för
  Vårt bredbandsavtal löper ut snart och vi är intresserade av att ta reda på om vi skulle tjäna på att byta leverantör.
 • Azadeh bad om offert för Catering, Event & Fest - Konferensanläggning
  Hej
  Vi har kontor i Hedemora och vi behöver fruktleveran tidigt på måndagar (12kg) och onsdagar (6kg). Korgarna ska innehålla basfrukt med ekologiska bananer samt topping, så som vindruvor, plommon, nektariner mm. Vi vill gärna att leveranserna börjar direkt efter nyår.
 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Service Elektronik & Vitvaror
  Hej,

  Vi är intresserad av vad ni har för lösningar på kaffemaskin, vi har idag en maskin där vi givetvis kan göra både choklad och andra drycker och som vi vill kunna göra även framöver.
  Den är dock ej på kaffebönor vilket vi nu skulle vilja...
 • Carl-Johan bad om offert för Städning - Städning företag
  Företag med ca 10 anställda önskar kontakt med företag som tillhandahåller kontorstjänster angående Kontorsstädning.
 • sofie bad om offert för Kontor
  Företag med ca 300 anställda i Västerbotten önskar Frukt på jobbet.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.