Kaffemaskin

På den gamla goda tiden kokade sekreterarna kaffet på jobbet och såg till att det alltid fanns kaffe att dricka. I dag ser situationen lite annorlunda ut med de nya rollerna som finns. Av de små kaffebryggarna har det blivit kaffemaskiner och vi har alla vårt alldeles egna favoritkaffe, oavsett om det är en slät kopp, latte, cortado eller en americano.

Eftersom en kaffemaskin ofta används på jobbet kan det vara lönsamt att hyra en och hitta ett företag som är specialiserade på just kaffemaskiner som kan ta hand om servicen och påfyllnaden, för att minska kostnaderna och slitaget. Här kan du både söka och få in offerter från företagare inom kaffebranschen och få en prisidé vad det skulle kosta att överlåta servicen på ett annat företag.

Det är smidigt att hyra kaffemaskin. Busenkelt och okomplicerat att slippa tänka på kaffemaskinen, som bara serverar kaffet och när det inte funkar kommer någon och lagar den och snart kan det svarta livseleksiret avnjutas igen. För vad vore en dag utan kaffe?

Våra senaste förfrågningar

 • Peter bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Företag med ca 40 anställda önskar kontakt med företag som tillhandahåller kontorstjänster angående Företagsmassage.
  Offert tas enbart emot via e-mail.
 • Natalie bad om offert för
  Jag vill ha 1 kaffemaskin med bönor, 4 kaffemaskiner med malet kaffe, 1 liten vattenautomat och 1 stor som står på golvet. Båda dessa med kolsyrat och vanligt vatten. 1 varuatomat som är kombinerad med godis och läsk.
 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Service Elektronik & Vitvaror
  Hej,

  Vi är intresserad av vad ni har för lösningar på kaffemaskin, vi har idag en maskin där vi givetvis kan göra både choklad och andra drycker och som vi vill kunna göra även framöver.
  Den är dock ej på kaffebönor vilket vi nu skulle vilja...
 • sofie bad om offert för Kontor
  Företag med ca 300 anställda i Västerbotten önskar Frukt på jobbet.
 • Ivan bad om offert för
  Vårt bredbandsavtal löper ut snart och vi är intresserade av att ta reda på om vi skulle tjäna på att byta leverantör.
 • Jonatan bad om offert för
  En gång var 3 år hälso undersökning.
 • Krister bad om offert för Kontor
  Behöver en skrivare som skriver klarar 20.000 svartvita textdokument om året. Pris per utskrift är avgörande. Vilken blir billigast i längden?
 • Azadeh bad om offert för Catering, Event & Fest - Konferensanläggning
  Hej
  Vi har kontor i Hedemora och vi behöver fruktleveran tidigt på måndagar (12kg) och onsdagar (6kg). Korgarna ska innehålla basfrukt med ekologiska bananer samt topping, så som vindruvor, plommon, nektariner mm. Vi vill gärna att leveranserna börjar direkt efter nyår.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.