Kontorsstädning

Efter en hel vecka på jobbet brukar dammet bokstavligen hopa sig, om det inte finns någon som städar. Hur ser det ut med städningen på ditt företag? Fungerar den och har ni följt upp och jämfört priser på sistone?

Här hittar du som företagare många företag som arbetar med kontorsstädning. Du kan enkelt få ett flertal offerter och få en uppskattning om priset och vad som ingår. Kanske kan du till och med få ett bättre avtal för kontorsstädningen än det du har i dag och på så sätt spara både tid och pengar. Kanske har du i dag ett bra avtal redan, men vill få ett bättre förhandlingsläge när det är dags att förnya det befintliga avtalet.

Det kan finnas många olika anledningar till att ta fram kostnadsfria offerter, men det bästa är att det går snabbt och utan några förpliktelser. Bara att låta offerterna strömma in, jämföra i lugn och ro och se om du hittar något bra kontorsserviceföretag som kan ta kål på dammråttorna på ditt företag.

Våra senaste förfrågningar

 • Krister bad om offert för Kontor
  Behöver en skrivare som skriver klarar 20.000 svartvita textdokument om året. Pris per utskrift är avgörande. Vilken blir billigast i längden?
 • Azadeh bad om offert för Catering, Event & Fest - Konferensanläggning
  Hej
  Vi har kontor i Hedemora och vi behöver fruktleveran tidigt på måndagar (12kg) och onsdagar (6kg). Korgarna ska innehålla basfrukt med ekologiska bananer samt topping, så som vindruvor, plommon, nektariner mm. Vi vill gärna att leveranserna börjar direkt efter nyår.
 • Carl-Johan bad om offert för Städning - Städning företag
  Företag med ca 10 anställda önskar kontakt med företag som tillhandahåller kontorstjänster angående Kontorsstädning.
 • Ivan bad om offert för
  Vårt bredbandsavtal löper ut snart och vi är intresserade av att ta reda på om vi skulle tjäna på att byta leverantör.
 • Åsa bad om offert för Uthyrning
  Vi behöver en kaffeautomat som klarar kannbryggning, då vi har möten med 5-50 deltagare
 • Jonatan bad om offert för
  En gång var 3 år hälso undersökning.
 • Peter bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Företag med ca 40 anställda önskar kontakt med företag som tillhandahåller kontorstjänster angående Företagsmassage.
  Offert tas enbart emot via e-mail.
 • Natalie bad om offert för
  Jag vill ha 1 kaffemaskin med bönor, 4 kaffemaskiner med malet kaffe, 1 liten vattenautomat och 1 stor som står på golvet. Båda dessa med kolsyrat och vanligt vatten. 1 varuatomat som är kombinerad med godis och läsk.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.