Telefon företag

Har du funderat över hur företagstelefonin ser ut hos er och vad ni har för abonnemang. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt hitta leverantörer som är specialiserade på företagslösningar och se vad de har att erbjuda.

Ta in offerter och jämför med det avtal du har i dag och se om du kan hitta en mer prisvärd lösning. Har ditt företag många mobiler och används de även privat, kan det verkligen löna sig att ta in offerter. Du kan också jämföra vad som ingår i olika abonnemang som till exempel talsvar, röstbrevlådor, callcenterfunktioner, växeltjänster, ip-telefoni, nätverksgrupperingar och många fler moderna telefonitjänster.

Funderar du på att starta ett företag, kan du genom offerterna få en uppgift om vad det skulle kosta med telefonin. Det finns många anledningar till att söka en smart och billig telefonlösning, inte minst för att hålla ner kostnaderna. Låt inga samtal bli missade och hitta din nya företagstelefoni redan i dag!

Våra senaste förfrågningar

 • Azadeh bad om offert för Catering, Event & Fest - Konferensanläggning
  Hej
  Vi har kontor i Hedemora och vi behöver fruktleveran tidigt på måndagar (12kg) och onsdagar (6kg). Korgarna ska innehålla basfrukt med ekologiska bananer samt topping, så som vindruvor, plommon, nektariner mm. Vi vill gärna att leveranserna börjar direkt efter nyår.
 • Peter bad om offert för Övrigt (Bilverkstad, Tandläkare mm.) - Övrigt
  Företag med ca 40 anställda önskar kontakt med företag som tillhandahåller kontorstjänster angående Företagsmassage.
  Offert tas enbart emot via e-mail.
 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Service Elektronik & Vitvaror
  Hej,

  Vi är intresserad av vad ni har för lösningar på kaffemaskin, vi har idag en maskin där vi givetvis kan göra både choklad och andra drycker och som vi vill kunna göra även framöver.
  Den är dock ej på kaffebönor vilket vi nu skulle vilja...
 • Natalie bad om offert för
  Jag vill ha 1 kaffemaskin med bönor, 4 kaffemaskiner med malet kaffe, 1 liten vattenautomat och 1 stor som står på golvet. Båda dessa med kolsyrat och vanligt vatten. 1 varuatomat som är kombinerad med godis och läsk.
 • sofie bad om offert för Kontor
  Företag med ca 300 anställda i Västerbotten önskar Frukt på jobbet.
 • Krister bad om offert för Kontor
  Behöver en skrivare som skriver klarar 20.000 svartvita textdokument om året. Pris per utskrift är avgörande. Vilken blir billigast i längden?
 • Carl-Johan bad om offert för Städning - Städning företag
  Företag med ca 10 anställda önskar kontakt med företag som tillhandahåller kontorstjänster angående Kontorsstädning.
 • Åsa bad om offert för Uthyrning
  Vi behöver en kaffeautomat som klarar kannbryggning, då vi har möten med 5-50 deltagare

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.